Saturday, 20 October 2012

nods... 1404 and the 78

" use the fours, Luke "

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 = 91 x 4 = 364
14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 = 260 x 4 = 1040

their sums
0364
1040+
1404 and why 78 ? because in days, 78 are 1872 'hours'

1404 / 78 = 18  'the other number'

1872000 / 78 = 2400 as 'hours'

1872 / 18 = 104 ... oh look, it's a Venus round

as a polite reminder...

2 SS weekend days x 52 modern calendar weeks = 104 weekend days in a 364 day year
5 MTWTF week day days x 52 calendar weeks = 260 working week days, might also be called Tzolkin

7 days a week x 52 modern calendar weeks = 364 'days' in a calendar that assumes a shorter earth cycle.

"mirror 52 to BE"
25 x 52 = 1300 days contain 31200 hours
so.......... 130 days contain 3120 hours
and so.. 13 days contain 312 hours

"light" that.

No comments:

Post a comment

xo. Universal Codes, LOVE, Every minute of the Day and EVOLVE

A B C D E F G H I J K L M 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13.... L = 12 .... 1 + 2 = 3 O = 15 .... 1 + 5 = 6 V = 22 .... 2 + 2 = 4 E = 5 ...........