Monday, 10 September 2012

bit o light... honey?


7 days x 52 weeks = 364 days **
5 days x 52 weeks = 260 days
2 days x 52 weeks = 104 days
.......................sum days
are better than most

** 3640 / 7 = 520 yo et!
** 3640 / 8 = 455 yo Mason!

this is light sum
" never beg "
yet always ask ...

A S K
1 19 11
ASK
11911 'for the help'


waves
http://message2012and2013.blogspot.com/2012/05/wavelengths-in-light.html

No comments:

Post a comment

xo. Universal Codes, LOVE, Every minute of the Day and EVOLVE

A B C D E F G H I J K L M 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13.... L = 12 .... 1 + 2 = 3 O = 15 .... 1 + 5 = 6 V = 22 .... 2 + 2 = 4 E = 5 ...........